Kaip

Tokiu būdu galite ištrinti savo paskyrą „Instagram“

Ar norite ištrinti „Instagram“ paskyrą? Jei nusibodo nuotraukų programa, galite ištrinti arba laikinai išjungti „Instagram“. Ar ketinate sulaikyti savo sąskaitą? Arba norite visiškai pašalinti Insta? Čia galite perskaityti, kaip.

Kaip ištrinti „Instagram“ paskyrą?

  • Prisijunkite prie savo interneto naršyklės per „Instagram“ svetainę

  • Viršuje dešinėje spustelėkite savo Vartotojo vardas

  • Pasirinkite Redaguoti profilį šalia savo profilio vardo

  • Dabar puslapio apačioje galite pasirinkti Laikinai išjunkite mano paskyrą

    Ar norite visam laikui ištrinti savo paskyrą?

    • Tada eikite į paskyros ištrynimo puslapį adresu „Instagram“.

    Kodėl reikia ištrinti „Instagram“?

    „Instagram“ yra populiari socialinės žiniasklaidos paslauga, kurioje galite dalytis savo nuotraukomis su kitais. Jei nebenaudojate paslaugos arba nusprendžiate vis dėlto neturėti savo turinio internete, galite laikinai išjungti arba visam laikui ištrinti savo paskyrą. Taip pat skaitykite: Kaip siųsti nykstančias nuotraukas į „Instagram“.

    Kita galima „Instagram“ ignoravimo priežastis yra „Instagram“ pagrindinė įmonė: „Facebook“. Bendrovei rūpi ne tik vartotojų privatumas, bet ir „Facebook“ reguliariai dalyvauja keliuose privatumo skandaluose.

    Be to, protinga abejoti tam tikrų teisių suteikimu programoms jūsų telefone. Anksčiau tokios socialinės žiniasklaidos programos, įskaitant „Instagram“, pasirodė esančios pažeidžiamos įsilaužėlių atakų. „Check Point“ tyrėjai nustatė nuotėkį, leidusį žmonėms perimti žmonių sąskaitas. Tokiu būdu, be kitų dalykų, galima skaityti asmeninius pranešimus, ištrinti ir paskelbti įrašus. Nutekėjimas dabar uždarytas, nors tai parodo tokios programos kaip „Instagram“ naudojimo riziką

    Ar norite sužinoti, kaip dar geriau apsaugoti savo asmens duomenis? Pažvelkite į mūsų „Tech Academy“ saugos ir privatumo kursų rinkinį.

    Deaktyvuoti paskyrą

    Jums nereikia išaktyvinti savo paskyros, kad tam tikri žmonės negalėtų matyti jūsų turinio. Užblokuoti ar apriboti žmones galima naudojant privatumo nustatymus.

    Jei deaktyvinsite savo paskyrą, ji bus paslėpta kartu su visomis jūsų nuotraukomis, komentarais ir teigiamais paspaudimais, kad kiti jų nebematytų. Tačiau turinys neištrinamas. Kai vėl prisijungsite prie paslaugos, viskas vėl bus matoma ir pasiekiama.

    „Instagram“ programoje negalima išaktyvinti savo paskyros. Norėdami tai padaryti, turite eiti į „Instagram“ svetainę ir prisijungti prie paslaugos. Tai galima padaryti iš kompiuterio ar mobiliojo prietaiso. Spustelėkite arba paspauskite savo vartotojo vardą viršuje dešinėje ir pasirinkite Redaguoti profilį. Tada pasirinkite Laikinai išjunkite mano paskyrą ir vykdykite ekrane pateikiamas instrukcijas.

    Pašalinti paskyrą

    Jei ištrinsite savo paskyrą, ji bus visiškai ir visam laikui ištrinta kartu su visomis jūsų nuotraukomis, vaizdo įrašais, stebėtojais, komentarais ir mygtuko „Patinka“ paspaudimais.

    Šiame „Instagram“ puslapyje galite ištrinti savo paskyrą. Norėdami tai padaryti, turėsite būti prisijungę. Jums bus paklausta, kodėl norite ištrinti savo paskyrą, kad kūrėjai galėtų pagerinti paslaugą jūsų atsiliepimu. Norėdami ištrinti savo sąskaitą, turite atsakyti į šį klausimą. Tada galite paspausti arba spustelėti Ištrinti mano paskyrą visam laikui.

    Jei norite vėl pradėti naudoti „Instagram“ vėliau, negalite sukurti paskyros tuo pačiu vartotojo vardu, kaip ir anksčiau, ir senos paskyros negalima iš naujo suaktyvinti.