Kaip

Kaip bendrinti failus su „Google“ disku

„Google“ diskas yra „Google“ debesies paslauga, susieta su jūsų „Gmail“ paskyra. Diske esančius failus galite bendrinti su bet kuo. Patogu, jei norite greitai pasidalinti atostogų nuotraukomis ar dokumentais. Padedame tai padaryti greitai ir efektyviai.

Norėdami pradėti, turite turėti „Gmail“ paskyrą. „Google“ galite tai sukurti nemokamai. Jei turite, galite prisijungti prie „Gmail“. Kad galėtumėte bendrinti failus, pirmiausia turite išsaugoti failus debesyje. Spustelėkite piktogramą, kurią sudaro devynios plytelės. Bus atidaryta iššokanti juosta ir pasirinkite parinktį Važiuok.

1. Įkelkite failus

Lengviausias būdas yra pirmiausia sukurti aplankus prieš įkeldami failus. Norėdami sukurti aplanką, žiūrėkite viršutiniame kairiajame meniu kampe. spustelėkite Gaminti ir pasirinkite aplanką. Pavadinkite aplanką ir spustelėkite Gaminti. aplankų ir organizuoto nuotraukų ir dokumentų išdėstymo privalumas yra tas, kad vienu metu galite bendrinti visus aplankus.

Kurimo ir bendrinimo mygtukai yra vienas šalia kito.

2. Įkelkite duomenis

Dabar galite įkelti atostogų nuotraukas ir darbo dokumentus. Dar kartą pažiūrėkite viršutiniame kairiajame meniu kampe ir spustelėkite rodyklę šalia Mano diskas. Tada paspauskite aplanką, kuriame norite įdėti savo duomenis. Dabar paspauskite rodyklę aukštyn, kurią rasite raudonoje piktogramoje šalia parinkties Gaminti. Galite pasirinkti failus arba įkelkite ištisus katalogus. Pasirinkite norimą parinktį ir teisingą failą. Tada paspauskite atidaryti ir jūsų failai bus įkelti.

Atkreipk dėmesį: ne kiekviena naršyklė palaiko aplankų įkėlimą, todėl turite atsisiųsti ir įdiegti „Chrome“ arba „Applet“, pavyzdžiui, naudodami „Mozilla Firefox“.

3. Pasiruoškite dalytis failais

Galite bendrinti savo darbo failus savo kolegoms arba atostogų nuotraukas draugams. Jūs pats nusprendžiate, ką kažkas gali pamatyti ar ne. Kurį laiką saugosime aplankų pavyzdį. Paspauskite rodyklę šalia Mano diskas tada spustelėkite rodyklę žemyn dešinėje aplanko pusėje. Tai pasirodys, jei trumpai laikysite pelę žemėlapyje, jos nespausdami. Dabar pasirinkite Dalintis o po to dar kartą.

Taip pat galite sukurti naują aplanką esamame aplanke.

4. Dalinkitės failais

Atidarytame meniu Bendrinimo nustatymai galite tiksliai kontroliuoti, kas gauna prieigą prie pasirinkto aplanko. Visų pirma, galite nukopijuoti ir bendrinti nuorodą, kurią galite rasti žemiau Nuoroda į bendrinimą. Meniu ieškokite Privatu: prieigą turite tik jūs ir spustelėkite už jo Keisti. čia galite pasirinkti bendrinti failus su visais, kurie gauna nuorodą iš jūsų, su visais žiniatinklyje ar su konkrečiais žmonėmis. Pasirinkite mėgstamiausią variantą ir paspauskite Sutaupyti. Meniu apačioje galite įvesti el. Pašto adresus kviesti žmones. Visi, kuriems siųsite el. Laišką, turės prieigą prie jūsų aplanko, jei pasirinksite Konkretūs žmonės. Pasirinkimas yra šalia šios juostos Gali redaguoti. Jei nenorite, kad kažkas kitas tvarkytų duomenis, spustelėkite tai ir pakeiskite šį nustatymą į Gali būti rodomas. Paspauskite Išsiūsti ir tada toliau Paruošta. Dabar jūs bendrinote savo failus.

Patys nuspręskite, kuo norite su kuo pasidalinti.